Koç Üniversitesi Rehberlik Servisi (KURES), Koç Üniversitesi öğrencilerine Rumeli Feneri Kampüsü ve Koç Üniversitesi Hastanesi’nde hizmet sunmaktadır. KURES öğrencileri bireysel, sosyal ve akademik alanlarda desteklemeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerin kendilerini tanımaları ve yaşanabilecek zorluklarla baş etmek konusunda gerekli becerileri kazanmaları için profesyonel destek sağlamaktadır. Birimimiz, üniversite ve yurt yaşamına uyum, stresle başa çıkmak, akademik zorluklar, ilişki problemler, karar aşamaları ve ikilemler gibi birçok konuda bireysel danışmanlık hizmeti sunmakta, grup çalışmaları, atölyeler, seminerler düzenlemekte ve psiko-eğitim kaynakları (broşür, video ve bültenler) hazırlamaktadır.