Koç Üniversitesi Rehberlik Servisi ile paylaşılan kişisel bilgiler ve görüşme içerikleri, kişi izin vermediği sürece kimseyle paylaşılmaz. Ancak, görüşülen kişinin veya bir başkasının zarar görme ihtimali ya da hayati tehlike altında olma durumu var ise gerekli kişiler ile iletişime geçilebilir. Bu durumda dahi, başka birisi ile iletişime geçilmeden önce görüşülen kişinin onayının alınmasına özen gösterilir.

Gerekli görülen durumlarda ise kısa veya uzun süreli psikoterapi/ psikiyatrik değerlendirme/ psikiyatrik tedavi için ayrı bir birim olan Koç Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Psikoterapi Merkezi’ne (KUPTEM) yönlendirme yapılır. KUPTEM Sağlık Merkezinde bulunmaktadır. Bu serviste de aynı birimimiz gibi gizlilik ilkesi esastır ve verilen tüm hizmetler ücretsizdir.

KUPTEM’den randevu almak için Sağlık Merkezi ile iletişime geçebilir, Sağlık Merkezi’ne gidebilir ya da kuptem@ku.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.