KURES ofislerini nerede bulabilirim?

KURES danışmanlarının ofisleri Öğrenci Merkezinde bulunur. Haftanın belirli günleri psikologlarımız Koç Üniversitesi Hastanesi’nde de hizmet vermektedir. Başvuru yaptığınızda görüşeceğiniz danışman ofis bilgisini sizinle paylaşacaktır.

Nasıl randevu alabilirim?

İnternet sitemizde bulunan ‘’Başvuru’’ bölümündeki basamakları takip ederek ya da  kures@ku.edu.tr adresine e-mail atarak başvurabilirsiniz.

Randevu iptali/ertelenmesi gerekirse ne yapmalıyım?

Bu durumda danışmanınıza 48 saat önceden haber vermeniz beklenmektedir. E-mail atarak randevunuz hakkında iletişim sağlayabilirsiniz.

Randevumu kaçırdım, ne yapabilirim?

Randevunuzu kaçırmanız durumunda e-mail atarak danışmanınıza haber vermeniz ve tekrar randevu almak için kendisine ulaşmanız beklenmektedir.

KURES çalışma saatleri nelerdir?

KURES danışmanları 7:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

KURES mesai saatleri dışında desteğe ihtiyaç duyarsam ne yapmalıyım?

Acil durumda ulaşabileceğiniz hizmetler için tıklayınız.

Psikolojik danışmanlık servisi için ücret ödemeli miyim?

Görüşmelerimiz ücretsizdir.

Pandemi sürecinde psikolojik desteğe nasıl ulaşabilirim?

Covid-19 sürecinde görüşmelerimiz online olarak devam etmektedir. Başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

KURES ile KUPTEM’in farkı nedir?

KURES psikolojik destek ve danışmanlık hizmetleri sunan bir birimdir ve dekanlığa bağlı olarak çalışmaktadır. KUPTEM, Sağlık Merkezi’ne bağlı olarak psikoterapi, psikiyatrik değerlendirme ve tedavi hizmetleri vermektedir. Bu iki birim gerekli durumlarda iş birliği içerisinde çalışarak birimler arası yönlendirmeler yapmaktadır.

Desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bir öğrenci ile nasıl iletişime geçebilirim?

Konu hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bir arkadaşım ile nasıl iletişime geçebilirim?

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

KU çalışanı olarak destek almak istersem?

Birimimiz Koç Üniversitesi öğrencilerine hizmet vermektedir. Ancak, psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız linke tıklayarak Çalışan Destek Programı ile ilgili bilgi alabilirsiniz.